Noen ganger ... Noen ganger tar man et valg og står inne for dette. Det gjorde jeg for en måneds tid siden, da jeg forlot escNorge - escnorge.net - etter 10 år.

ecsesclogo

Hvorfor kommer jeg ikke inn på her og nå, men kall det gjerne høflig «kreative forskjeller». Men egentlig og først og fremst tid til å ferdigstille og jobbe med andre prosjekter.

Tanken er og var aldri å starte noe nytt, og foreløpig er det heller ikke aktuelt å skrive for andre nettsider. Derfor starter jeg heller min egen lille krok hvor jeg kan ufolde meg rundt Eurovision. Kroken har fått det tilfeldige navnet ECS' ESC - etter initialene mine. En artig blandings av bokstaver jeg ikke var klar over selv før en høflig herre påpekte nettopp det.

Årets finaleheat i Tel Aviv tror jeg kommer til å stå tilbake som et svart hull i ESC-historien. Forhåpentligvis blir selve finalen severdig, da jeg nesten forventer en massakre i semifinalene av alle de hel- og halvballadene det kryr over av i år.

Jeg har også en skummel følelse av jeg har en rekke andre låter på min liste over "hørbart" i år enn mange andre, og venter derfor litt anspent på publiseringen av min rangering over årets låter.

Ingen enkel oppgave, men jeg ble faktisk riktig så fornøyd over oppsettet.

Videoen er laget i Premiere og AfterEffects, med grafikk fra Illustrator og PhotoShop.